Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ICC Ελλάς

Η Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ICC Ελλάς
H νέα Επιτροπή θα εκπροσωπεί τις Ελληνικές επιχειρήσεις στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) που λειτουργεί στο Παρίσι και η οποία προβαίνει σε συστάσεις για θέματα αγοράς σχετικά με την ενέργεια και το περιβάλλον
Πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος και ενέργειας της ελληνικής επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου ( ICC Ελλάς) αναλαμβάνει η νομικός Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.
Μέλη του Δ.Σ της ορίστηκαν οι κ.κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Αντιπρόεδρος του ICC Hellas (EBE Θεσσαλονίκης), Ευρυπίδης Δοντάς (ΕΒΕ Αθηνών), Μιλτιάδης  Κονοπισόπουλος (Επιμελητήριο Αργολίδας) και Μηνάς Μελισσείδης (Επιμελητήριο Ηρακλείου.) ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Σύμβουλοι Περιβάλλοντος των Επιμελητηρίων της χώρας.
Η Επιτροπή περιβάλλοντος και ενέργειας συστάθηκε, με σκοπό την παρακολούθηση σημαντικών θεμάτων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
H νέα Επιτροπή θα εκπροσωπεί και τις Ελληνικές επιχειρήσεις στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) που λειτουργεί στο Παρίσι και η οποία προβαίνει σε συστάσεις στις επιχειρήσεις για σημαντικά ρυθμιστικά θέματα και θέματα αγοράς σχετικά με την ενέργεια και το περιβάλλον.
Είναι κύριος συνομιλητής των κρατών και των διεθνών οργανισμών και εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μελών του ICC σε διακυβερνητικές διασκέψεις και οργανισμούς, μεταξύ των οποίων στη Σύμβαση Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, στην Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη και στο Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης