Επιχειρήσεις

Ο Γ. Δραγάτσης της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος αναλαμβάνει την Folli Follie

Ο Γ. Δραγάτσης της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος αναλαμβάνει την Folli Follie

Εν τω μεταξύ η Folli Follie προσπαθεί να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο και για τον λόγο αυτό ανέθεσε στην Rothschild να εκπονήσει το νέο business plan με στόχο να επανασχεδιαστεί το αναπτυξιακό μοντέλο

Ο έμπειρος επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος θα αναλάβει να διερευνήσει την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie.
Με βάση δικαστικές πηγές ο Γιάννης Δραγάτσης θα ελέγξει τα πάντα έως και σήμερα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον όμιλο της Folli Follie.
Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθούν εάν έχουν πραγματοποιηθεί μη σύννομες πράξεις είτε ως προς το επενδυτικό κοινό, είτε ως προς την διαχείριση της εταιρίας από την διοίκηση.
Όπως αναφέρουν ορισμένες πηγές η παρουσία του Δραγάτση στην πολύκροτη υπόθεση διασφαλίζει ότι θα χυθεί άπλετο φως και θα διαπιστωθεί εάν έχουν γίνει παράνομες ή μη πράξεις στον όμιλο Folli Follie.
Εν τω μεταξύ η Folli Follie προσπαθεί να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο και για τον λόγο αυτό ανέθεσε στην Rothschild να εκπονήσει το νέο business plan με στόχο να επανασχεδιαστεί το αναπτυξιακό μοντέλο της Folli Follie.
Είναι αλήθεια ότι το βασικό ζήτημα που θα διαπιστωθεί στην έρευνα της Folli Follie είναι ότι τα ταμειακά διαθέσιμα είναι στο 20% με 25% όσων ανακοίνωνε η εταιρία.
Στο ζήτημα αυτό υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, όπως και η πλασματική εικόνα της εταιρίας στην Κίνα και νοτιανατολική Ασία.
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ο όμιλος της Folli Follie που έχει 46 θυγατρικές σε 26 χώρες θεραπεία σοκ καθώς συνέβησαν πολλά εξόφθαλμα λάθη που έπληξαν την φήμη και το κύρος της εταιρίας.
Η έκθεση της Alvarez και η έρευνα του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Δραγάτση θα αποδειχθούν οι κύριοι καταλύτες ώστε να διαπιστωθούν λάθη και παρανομίες και η εταιρία να βγει από τον βούρκο της ανυποληψίας.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης