Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα παράταση στον διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου για την πώληση χαρτοφυλακίων λιανικής της ΔΕΗ

Νέα παράταση στον διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου για την πώληση χαρτοφυλακίων λιανικής της ΔΕΗ
Έως τις 11 Ιανουαρίου 2017 η υποβολή προσφορών
Νέα παράταση δόθηκε στον διαγωνισμό για την πρόσληψη χρηματοοικονομικού-τεχνικού συμβούλου, που θα προετοιμάσει την διαδικασία σύστασης και εν συνεχεία διάθεσης στον ανταγωνισμό εταιρειών προμήθειας ρεύματος με πελατολόγιο της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με την σχετική διακήρυξη, πλέον ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίζεται η 11η Ιανουαρίου 2017.
Πρόκειται για τον διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και αντικείμενο την «Παροχή τεχνικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για την διάθεση τμημάτων χαρτοφυλακίου πελατών ΔΕΗ ΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Για την διαδικασία δόθηκε δεύτερη παράταση, καθώς αρχικά έληγε στις 12/12/2016, εν συνεχεία παρατάθηκε έως 23/12/2016 και πλέον μετατέθηκε για μια ακόμη φορά, τον Ιανουάριο, η ολοκλήρωσή της.
Υπενθυμίζεται ότι κριτήριο ανάθεσης θεωρείται η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά, μεταξύ όλων των τεχνικά αποδεκτών προσφορών, η οποία προσδιορίζεται, βάσει της βέλτιστης σχέσης τιμής/ ποιότητας, από τη Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών (ΔΥΠ).
Αιτήσεις ενδιαφερομένων για διευκρινίσεις επί στοιχείων της διακήρυξης, θεωρούνται εμπρόθεσμες, εφόσον υποβληθούν μέχρι και 6/1/2017.
Σημειώνεται ότι με βάση την διακήρυξη το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει δύο αλληλοσυσχετιζόμενες ροές εργασιών που εξελίσσονται παράλληλα σε κάθε φάση του έργου:του χρηματοοικονομικού συμβούλου και του τεχνικού συμβούλου.
Το έργο περιλαμβάνει τρεις φάσεις: α) κατανόηση, σχεδιασμός, προπαρασκευαστικές ενέργειες συναλλαγής (conceptual design and pre-marketing), β) προεπιλογή υποψηφίων επενδυτών (prequalification), γ) δεσμευτικές προσφορές, διαπραγματεύσεις, ολοκλήρωση – κλείσιμο συναλλαγής (biding offers, negotiations and closing).
Η διάρκεια της παροχής των υπηρεσιών του συμβούλου θα είναι 8 μήνες με έναρξη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης -δηλαδή αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2017.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης