Επιχειρήσεις

Ισραήλ: Συγχωνεύονται Delek Drilling και Avner Oil

Ισραήλ: Συγχωνεύονται Delek Drilling και Avner Oil
Οι μέτοχοι των δύο εταιρειών ενέκριναν τη συγχώνευση, και όλα τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της Avner μεταφέρθηκαν στο Delek Drilling  ενώ η Avner θα διαλυθεί
Οι Ισραηλινές μονάδες εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου του ομίλου Delek Group, Delek Drilling και η Avner Oil Exploration, προχωρούν σε συγχώνευση με στόχο τη μείωση του κόστους και την προσέλκυση νέων επενδυτών.
Η Delek Drilling, δήλωσε την Κυριακή 25/12/2016  ότι οι μέτοχοι των δύο εταιρειών ενέκριναν τη συγχώνευση, και όλα τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της Avner μεταφέρθηκαν στο Delek Drilling  ενώ η Avner θα διαλυθεί.
Η διαδικασία συγχώνευσης ξεκίνησε τον Απρίλιο.
Η Delek Group κατέχει 6,6% της Delek Drilling και 8,9% του Avner, ενώ η μονάδα της Delek Energy κατέχει το 63% της Delek Drilling και 47% των Avner.
Η Delek Drilling και η Avner κατέχουν 15.625% του πεδίου  φυσικού αερίου Ταμάρ και 22,7% του πεδίου Λεβιάθαν, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την παραγωγή το 2019 ή το 2020. Κύριος εταίρος και στις δύο περιοχές είναι η Noble Energy με έδρα το Τέξας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης