Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Savanna Energy απέρριψε την προσφορά εξαγοράς της Total Energy Services

Η Savanna Energy απέρριψε την προσφορά εξαγοράς της Total Energy Services
Η Savanna Energy  ανακοίνωσε ότι η προσφορά 0,13 μετοχές της Total Energy's  για κάθε μία μετοχή της Savanna, δεν ήταν προς το συμφέρον των μετόχων της και τους συμβούλευσε να την απορρίψουν.
Η Savanna Energy Services Corp ανακοίνωσε  την Παρασκευή ότι το διοικητικό της συμβούλιο απέρριψε ομόφωνα την αυτόκλητη προσφορά εξαγοράς από την Total Energy Services, δεδομένου ότι είναι "σημαντικά" υποτιμημένες οι μετοχές της εταιρείας.
Η Savanna Energy που εδρεύει στο Κάλγκαρυ δήλωσε ότι η προσφορά  0,13 μετοχές της Total Energy's για κάθε μία μετοχή της Savanna, δεν ήταν προς το συμφέρον των μετόχων της και τους συμβούλευσε να την απορρίψουν.
Η Savanna ανακοίνωσε  ότι την περασμένη εβδομάδα είχε λάβει ενδιαφέρον από άλλους πιθανούς πλειοδότες μετά την Total Energy που προσπάθησε με εχθρική προσφορά της να αγοράσει την εταιρεία.
Η Total Energy είχε κάνει για πρώτη φορά πρόταση για να αγοράσει Savanna το Νοέμβριο, προσφέροντας 0,1132 μετοχές της για κάθε μία μετοχή της Savanna. Η εταιρεία νωρίτερα αυτό το μήνα αύξησε την προσφορά της σε 0,13 των μετοχών της και πήγε απ 'ευθείας στους μετόχους της Savanna .
Η Savanna Energy είχε τιμή αγοράς περίπου 232.9 εκατομμύρια δολάρια Καναδά  (172.070.000 $) στο κλείσιμο της  Πέμπτης.
Συνολικά, οι μετοχές της έκλεισαν στα 14.75 δολάρια Καναδά την Πέμπτη 22/12/2016 και αποτιμήθηκε σε περίπου C $ 456.100.000 δολάρια Καναδά.

www.worldenerynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης