Επιχειρήσεις

Η SQLearn στα Ποσειδώνια 2018

Η SQLearn στα Ποσειδώνια 2018

Η SQLearn δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον τομέα της ναυτιλίας

 

Η SQLearn, η πρώτη ελληνική εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο χώρο της ναυτιλίας, συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2018, από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η SQLearn δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον τομέα της ναυτιλίας. Πρόκειται για το λεγόμενο Dolphin Platforms, το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε εκπαιδευτική ανάγκη μιας ναυτιλιακής εταιρείας. Το Dolphin Platforms περιλαμβάνει μια σειρά καινοτόμων και αποδοτικών υπηρεσιών, μέσα από τη χρήση ευέλικτων και διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνολογιών.

Το Dolphin Platforms, που παρουσιάζεται συνολικά στα Ποσειδώνια 2018, αποτελείται από τα εξής:

α) Dolphin System: Σύστημα ασύγχρονης εκπαίδευσης για τη στεριά και για τα πλοία
β)
Dolphin Library: Διαδραστικά ηλεκτρονικά μαθήματα για ναυτικούς με βάση τα θέματα της STCW
γ)
Special Dolphin: Προσαρμοσμένα ηλεκτρονικά μαθήματα
δ)
Resilient Dolphin: Ηλεκτρονικά μαθήματα για τη θεματική του “Resilience Training Programme
ε)
Career Dolphin: Εργαλεία πρόσληψης και αξιολόγησης προσωπικού

Τα ψηφιακά μαθήματα και το σύστημα της SQLearn είναι πιστοποιημένα από τον Αμερικανικό Νηογνώμονα (ABS), ενώ  το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της SQLearn πιστοποιήθηκε κατά το νέο διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 από την TÜV AUSTRIA HELLAS, για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. 

Η SQLearn ιδρύθηκε το 2006 και είναι η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία στο χώρο των υπηρεσιών e-learning, με αποκλειστική ειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για το χώρο της ναυτιλίας, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμβουλευτική, την τεχνική υποστήριξη, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων.

 

www.worldenergynews.gr

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης