Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΓΕΝΟΠ: Κινητοποιήσεις στη Μεγαλόπολη και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ

ΓΕΝΟΠ: Κινητοποιήσεις στη Μεγαλόπολη και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαίου, όταν θα συνεδριάζει το ΔΣ της επιχείρησης
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ και των τοπικών φορέων σε Αρκαδία και Φλώρινα, ενόψει της αποεπένδυσης του 40% της λιγνιτικής ισχύος της ΔΕΗ και της προετοιμασίας της προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.
Έτσι, την Τετάρτη 23 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που θα αποφασίσει τις διαδικασίες της πώλησης, η ΓΕΝΟΠ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.
Θέμα της συγκεκριμένης συνεδρίασης είναι η έγκριση των σχεδίων και όρων απόσχισης και των λογιστικών καταστάσεων  απόσχισης των μονάδων ΙΙΙ & IV των ΑΗΣ Μεγαλόπολης και της Μελίτης σε 2 νέες θυγατρικές της εταιρείες, καθώς και η έγκριση των όρων του διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση τους σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Την προηγούμενη ημέρα (22/5) θα πραγματοποιηθεί 3ωρη στάση εργασίας (από 12:00 έως και 15:00) της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για το Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης (ΑΗΣ - ΛΚΜ) και συγκέντρωση στις 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.
Στη συνέχεια, θα γίνει μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων και πολιτών στην πόλη και συγκέντρωση στην κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης