Επιχειρήσεις

Τρία βραβεία για τη ΔΕΗ Α.Ε.

Τρία βραβεία για τη ΔΕΗ Α.Ε.
Με κεντρική ιδέα την "Απόλυτη Ασφάλεια Εργασίας για τους ανθρώπους μας" η ΔΕΗ καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια στα δύο μεγάλα Λιγνιτικά Κέντρα εξόρυξης λιγνίτη, στη Δυτική Μακεδονία και στη Μεγαλόπολη
Οι Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων και Παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε. βραβεύθηκαν στην ετήσια εκδήλωση "Health &΄Safety Awards 2018" η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη 18/4/2018.
Συγκεκριμένα, η Γενική Διεύθυνση Ορυχείων έλαβε το βραβείο Highly Commended στην κατηγορία "Λατομεία και Εξόρυξη".
Με κεντρική ιδέα την "Απόλυτη Ασφάλεια Εργασίας για τους ανθρώπους μας" η ΔΕΗ καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια στα δύο μεγάλα Λιγνιτικά Κέντρα εξόρυξης λιγνίτη, στη Δυτική Μακεδονία και στη Μεγαλόπολη, στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας εναρμονιζόμενη με το πρότυπο OHSAS / ΕΛΟΤ 1801.
Επίσης το Ορυχείο Κυρίου Πεδίου της Πτολεμαΐδας έλαβε δύο αργυρά βραβεία.
Το πρώτο αφορούσε στην Ετοιμότητα Αντίδρασης σε καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και την εξαιρετικά επιτυχημένη Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους Κλίμακας Κέρας 2017 με τη συμμετοχή όλων των Λιγνιτωρύχων. Η άσκηση είχε βασισθεί στο Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων που εκπόνησε το Ορυχείο.
Με το δεύτερο επιβραβεύθηκε η Κατασκευή Πρότυπων Εργοταξιακών Συνεργείων για Υγιή και Ασφαλή Εργασιακό Χώρο.
Η Γενική Διεύθυνση Παραγωγής έλαβε επίσης τη διάκριση Highly Commended για τη Διαχείριση Επικινδυνότητας Ατμοηλεκτρικών Σταθμών Παραγωγής και το αργυρό βραβείο για την Επιτελική Οργάνωση Ατμοηλεκτρικών Σταθμών στα πλαίσια επίσης της Ετοιμότητας Αντίδρασης σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης.
Στην τελετή απονομής συμμετείχαν στελέχη των δύο Γενικών Διευθύνσεων που βραβεύθηκαν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης