Επιχειρήσεις

Ανοίκεια και δυσφημιστική νέα επίθεση καταγγέλλουν τα ΕΛΠΕ

Ανοίκεια και δυσφημιστική νέα επίθεση καταγγέλλουν τα ΕΛΠΕ
Ο όμιλος των ΕΛΠΕ, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σήμερα «αποτέλεσε εκ νέου στόχο ανοίκειας και δυσφημιστικής επίθεσης από συγκεκριμένο δημοσιογράφο σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου παρουσιάστηκε ως δήθεν σκάνδαλο, που μάλιστα χρήζει διερεύνησης από οικονομικό Εισαγγελέα, η άσκηση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) της Εταιρείας από δικαιούχους - στελέχη της».
Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται σύμφωνα με τους όρους σχετικού προγράμ­ματος που έχει εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων διαδοχικά κατά το 2005, 2014, 2015 και 2017, διευκρινίζει η ΕΛΠΕ και επισημαίνει ότι η πράξη άσκησης των σχετικών δικαιωμάτων από τους δικαιούχους τους, αποτέλεσε αντικείμενο σχολαστικής ενημέρωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Χ.Α. και του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με το νόμο.
Η ΕΛΠΕ ενημερώνει ότι θα προβεί στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων και της δημόσιας εικόνας της, την οποία θίγει, όπως συμπληρώνει, κατάφορα η προαναφερθείσα δυσφημιστική ενέργεια.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης