Επιχειρήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας Αλ. Σταματιάδης - Δίνει μάχη για την ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας Αλ. Σταματιάδης - Δίνει μάχη για την ζωή του
Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη και υπό καταστολή.
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης ο οποίος δίνει  μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρα  από πυρά διαρρηκτών μέσα στο σπίτι του, στην Κηφισιά.
Μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με το ιατρικό προσωπικό να δίνει μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή.
Ο 52χρονος επιχειρηματίας έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γιατροί αφαίρεσαν το ένα του νεφρό ενώ έχουν διαπιστώσει και σοβαρά προβλήματα σε δύο σπονδύλους.
Να σημειωθεί ότι εισήλθε στο νοσοκομείο με τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα κι έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Έφερε επίσης θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.
Από την πλευρά της ιατρικής ομάδας, διευκρινίζεται πως η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και γι αυτόν τον λόγο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη και υπό καταστολή.
Η κατοικία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά είχε εγκατεστημένο συναγερμό αλλά ήταν εκτός λειτουργίας. Οι κακοποιοί, εισήλθαν στο σπίτι και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του επιχειρηματία.
Στη συνέχεια όταν δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν, τον ξύπνησαν και του ζήτησαν να τους δείξει που κρύβει χρήματα και τιμαλφή.
Στον χώρο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών. Μία βολίδα βρέθηκε σφηνωμένη στον τοίχο. Εικάζεται πως πρόκειται για τη βολίδα που τραυμάτισε τον επιχειρηματία στον μηρό, δεδομένου ότι εκεί φέρει διαμπερές τραύμα.
Στην σοφίτα του σπιτιού, κοιμόταν ο γιός του επιχειρηματία 18 ετών, ο οποίος ξύπνησε από τους πυροβολισμούς. Από νωρίς το πρωί που έφθασαν οι άνδρες της ασφάλειας μέχρι και αργά το απόγευμα προσπαθούσαν να συλλέξουν στοιχεία.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης