Επιχειρήσεις

Β. Μπίλλης (SUNLIGHT) στο Reuters: H παραγωγική μας μονάδα στην Ιταλία, στόχο έχει τις αγορές της κεντρικής Ευρώπης

Β. Μπίλλης (SUNLIGHT) στο Reuters: H παραγωγική μας μονάδα στην Ιταλία, στόχο έχει τις αγορές της κεντρικής Ευρώπης
Το Reuters αναφέρει ότι η ελληνική εγκατάσταση της Sunlight παρήγαγε 1,9 εκατομμύρια κυψέλες μπαταρίας πέρυσι, παρουσιάζοντας ετήσια άνοδο 24%
Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της SUNLIGHT παραχώρησε συνέντευξη στο Reuters, σε συνέχεια και της παρουσίασης των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων της εταιρείας.
 Με τίτλο «Ελληνική εταιρεία μπαταριών κατασκευάζει παραγωγική μονάδα στην Ιταλία με στόχο νέες αγορές της Ευρώπης» το Reuters επικεντρώνεται στην εξωστρεφή στρατηγική της Sunlight, του τρίτου μεγαλύτερου κατασκευαστή μπαταρίας για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα.
Συγκεκριμένα στη συνέντευξη ο κ. Μπίλλης αναφέρεται στη νέα μονάδα στη Βερόνα της Ιταλίας, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη παραγωγική μονάδα της SUNLIGHT εκτός Ελλάδας, με στόχο να προσεγγίσει τις αγορές της κεντρικής Ευρώπης, μεταξύ αυτών της Γερμανίας, της Γαλλία και της Τσεχίας.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα μονάδα θα είναι έτοιμη το Μάιο ενώ θα μπορεί να δέχεται παραγγελίες από τον Ιούνιο, φέρνοντας έτσι την εταιρεία πιο κοντά σε μεγάλους πελάτες της Ευρώπης και της Αμερικής διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης και στο άμεσο μέλλον .
Το Reuters αναφέρει ότι η ελληνική εγκατάσταση της Sunlight παρήγαγε 1,9 εκατομμύρια κυψέλες μπαταρίας πέρυσι, παρουσιάζοντας ετήσια άνοδο 24%.
Επιπλέον, τα δύο τρίτα των εξαγωγών της εταιρείας είναι σε αγορές της Ευρώπης, κυρίως σε αυτές της Γερμανίας, Πορτογαλίας και Ιταλίας. Κλείνοντας ο Βασίλης Μπίλλης υπογράμμισε το ενδιαφέρον της εταιρείας για την αγορά των ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι η εταιρεία διερευνά τη δεύτερη γεωγραφική της βάση.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης