ΑναζήτησηCommodities are powered by Investing.com

22/02/2018 13:26

Morgan Stanley: Στα 15 ευρώ η τιμή στόχος για τον ΟΤΕ - Σύσταση overweight

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε προτεινόμενο μέρισμα 0,35 ευρώ, το οποίο κρίνεται ισχυρό, σύμφωνα με την Morgan Stanley
Στα 15 ευρώ τοποθετεί την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η Morgan Stanley, με τη σύσταση να παραμένει overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς.
Αν και τα αποτελέσματα του 2017 ήταν ελαφρώς χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις, ο όμιλος ανακοίνωσε προτεινόμενο μέρισμα 0,35 ευρώ, το οποίο κρίνεται ισχυρό, σύμφωνα με την Morgan Stanley.
Ειδικότερα, ο ΟΤΕ το 2017, ανακοίνωσε ότι τα ενοποιημένα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 3.857,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 1,3%.
Στην Ελλάδα, τα έσοδα μειώθηκαν κατά 3,9% και διαμορφώθηκαν σε €717,3 εκατ. το Δ΄ τρίμηνο, καθώς τα υψηλότερα έσοδα σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία αντισταθμίστηκαν από τη μείωση των εσόδων της OTE Globe και την ολοκλήρωση του έργου «Rural Broadband».
Ο ΟΤΕ αναμένει ότι οι θετικές τάσεις στα έσοδα θα συνεχιστούν και κατά το τρέχον έτος.
Η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, θα αποτελέσει ένα ευνοϊκό υπόβαθρο για της δραστηριότητές του στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ενώ η ανάπτυξη υπηρεσιών mobile data, ευρυζωνικότητας και συνδρομητικής τηλεόρασης αναμένεται να συνεχιστεί.
Η εκτεταμένη κάλυψη των προηγμένων δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις υπηρεσίες του ΟΤΕ, υποστηρίζοντας τα έσοδα.

www.worldenergynews.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.