Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Viohalco: Στην αγορά 696.500 μετοχών αξίας 2,4 εκατ. ευρώ προέβη ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Στασινόπουλος

Viohalco: Στην αγορά 696.500 μετοχών αξίας 2,4 εκατ. ευρώ προέβη ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Στασινόπουλος
Ο πρόεδρος της Viohalco κ. Νίκος Στασινόπουλος αγόρασε 696.500 κοινές μετοχές της εταιρείας, συνολικής αξίας 2.409.890 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:
«H Viohalco S.A. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στις 16 Φεβρουαρίου 2018, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 15 Φεβρουαρίου 2018, αγόρασε 696.500 κοινές μετοχές της Εταιρείας, συνολικής αξίας 2.409.890 ευρώ.
Τα στοιχεία της συναλλαγής που γνωστοποιήθηκε στην Εταιρεία από το ανωτέρω πρόσωπο που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα μπορούν να αναζητηθούν κατωτέρω.

Σχετικά με τη Viohalco
Η Viohalco, με έδρα στο Βέλγιο, είναι εταιρία συμμετοχών (holding) σε διάφορες εταιρίες μεταποίησης μετάλλων στην Ευρώπη.
Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών (VIO) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (BIO).
Οι θυγατρικές της Viohalco ειδικεύονται στην παραγωγή προϊόντων αλουμινίου, χαλκού, καλωδίων, χάλυβα και σωλήνων χάλυβα και είναι προσηλωμένες στη βιώσιμη ανάπτυξη ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προστιθέμενης αξίας.
Με παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Π.Γ.Δ.Μ., Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι εταιρίες της Viohalco έχουν ετήσιο ενοποιημένο κύκλο εργασιών ύψους 3,1 δισ. ευρώ.
Το χαρτοφυλάκιο της Viohalco περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό κλάδο τεχνολογίας, καθώς και έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και δραστηριότητες ανακύκλωσης και υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων.
Επιπλέον, η Viohalco και οι εταιρίες της κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, κυρίως στην Ελλάδα, που παράγουν επιπλέον έσοδα μέσω της εμπορικής αξιοποίησής τους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης