Επιχειρήσεις

Σε έξυπνα δίκτυα και ηλεκτροκίνηση "ποντάρει" ο ΔΕΔΔΗΕ

Σε έξυπνα δίκτυα και ηλεκτροκίνηση
Η διοίκηση της εταιρίας θεωρεί απαραίτητη την ενίσχυση του προσωπικού με νέους συνεργάτες
Μετά τη μεγαλειώδη εκδήλωση της μητρικής ΔΕΗ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μέγαρο Μουσικής, χθες (12/2) ακολούθησε μια εξίσου εντυπωσιακή εκδήλωση κοπής πίτας, από τη θυγατρική ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ δεν καλύφθηκαν στην εκδήλωση της «μητέρας» ΔΕΗ και χθες έκοψαν τη δική τους πίτα, αυτή τη φορά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ομιλητές ήταν και πάλι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης.
Αυτή τη φορά όμως ο κ. Παναγιωτάκης μίλησε ως καλεσμένος και όχι ως οικοδεσπότης, αφού η κεντρική ομιλία άνηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Νίκο Χατζηαργυρίου που παρουσίασε για μια ακόμη φορά το όραμα του για τα έξυπνα δίκτυα και την ηλεκτροκίνηση.
Βεβαίως ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση των πρώτων 260.000 έξυπνων μετρητών παραμένει κολλημένος εδώ και περίπου ένα χρόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας και όπως είπε ο κ. Χατζηαργυρίου ο ΔΕΔΔΗΕ αναμένει την οριστική απόφαση.
Είπε ακόμη ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ανάγκη από νέο αίμα σε επίπεδο προσωπικού.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από τα 6.500 άτομα που είναι το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ έχει δρομολογηθεί η συνταξιοδότηση περίπου 130 ατόμων σε εφαρμογή του αντίστοιχου προγράμματος με αυτό που εφαρμόζει η ΔΕΗ για τους εργαζομένους που έχουν συμπληρώσει τα όρια συνταξιοδότησης.   
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων της ενέργειας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγες ημέρες σε χαλαρό κλίμα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης