Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καταργούνται τρεις δομές του ΑΔΜΗΕ στη Δυτική Μακεδονία

Καταργούνται τρεις δομές του ΑΔΜΗΕ στη Δυτική Μακεδονία
Ο Γ. Δακής τόνισε πως «είναι προφανές ότι οι οργανωτικές δομές του ΑΔΜΗΕ στη Δυτική Μακεδονία συρρικνώνονται και υποβαθμίζονται
Ο ΑΔΜΗΕ προχώρησε σε τροποποίηση του οργανογράμματός του, με την οποία καταργεί τρεις οργανικές μονάδες από τη Δυτική Μακεδονία. Τα παραπάνω κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ο Γιώργος Δακής, ο οποίος έθεσε το θέμα και στο Π.Σ., με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε σε απόφαση του δ.σ. του ΑΔΜΗΕ στις 20 Δεκεμβρίου 2017, στην οποία αποφασίστηκε η τροποποίηση του οργανογράμματος το οποίο θα ισχύσει από 1/3/2018. Στη Δυτική Μακεδονία με βάση την μέχρι τώρα οργάνωση είχαν έδρα τρεις οργανικές μονάδες: Κλάδος Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (έδρα ΚΥΤ Καρδιάς) Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας (έδρα ΚΥΤ Καρδιάς) Τομέας Περιφερειακού Κέντρου Ελέγχου Βόρειας Ελλάδας ( έδρα Πτολεμαΐδα).
Με το νέο οργανόγραμμα -που προβλέπεται δυσμενές για την Δυτική Μακεδονία, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές:
Καταργείται ο Κλάδος Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας
Καταργείται ο Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας και δημιουργείται νέος Περιφερειακός Τομέας Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας που θα έχει έδρα είτε τη Λάρισα είτε τη Δυτική Μακεδονία (ΚΥΤ Καρδιάς) και υπαγωγή στον Κλάδο Βορείου Ελλάδος (έδρα Θεσσαλονίκη).
Ο Γ. Δακής τόνισε πως «είναι προφανές ότι οι οργανωτικές δομές του ΑΔΜΗΕ στη Δυτική Μακεδονία συρρικνώνονται και υποβαθμίζονται. Η περιοχή, και ειδικά η Πτολεμαΐδα, δέχεται ένα ακόμη πλήγμα».

Πηγή: e-ptolemeos.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης