Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΖeniΘ: «Απόβαση» στην Αττική με το «καλημέρα» της απελευθερωμένης αγοράς ρεύματος / αερίου – Τι προσφέρει

ΖeniΘ: «Απόβαση» στην Αττική με το «καλημέρα» της απελευθερωμένης αγοράς ρεύματος / αερίου – Τι προσφέρει
Μέσα σε μόλις δέκα ημέρες η εταιρία έχει δεχτεί περί τις 300 αιτήσεις από υποψήφιους πελάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από το λεκανοπέδιο της Αττικής
Πρωτιά στα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου καταγράφει η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας, η οποία από 1/1/2018 έκανε πανελλαδικό ντεπούντο στην αγορά με την νέα της επωνυμία ZeniΘ.
Τις πρώτες 10 ημέρες του έτους η εταιρία έχει δεχθεί συνολικά περί τις 300 αιτήσεις από νέους πελάτες για τα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου.
Η ZeniΘ με μετόχους την ιταλική ΕΝΙ και τη ΔΕΠΑ είναι η πρώτη εταιρία που έβγαλε στην αγορά συνδυαστικά πακέτα με την έναρξη του νέου έτους και της απελευθέρωσης των οικιακών καταναλωτών φυσικού αερίου, βασιζόμενη στα υφιστάμενα τιμολόγια φυσικού αερίου που διαθέτει ήδη στους πελάτες της στις γεωγραφικές περιοχές Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
Ο μεγαλύτερος αριθμός των πρώτων 300 αιτήσεων προέρχεται από την Αττική, όπου η εταιρία αναμένεται μέσα στο 2018 να ανοίξει και δικό της υποκατάστημα.
Η διοίκηση της ZeniΘ βρίσκεται αυτό το διάστημα σε επαφές για νέες συνεργασίες προκειμένου να ενισχύσει τις προωθητικές της ενέργειας και σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως τόσο συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία όσο και με αλυσίδα πολυκαταστήματος.
Η εταιρία είναι και ανοιχτή σε συνεργασίες με άλλους παρόχους της αγοράς και ήδη αξιολογεί προτάσεις από μεσαίες εταιρίες του κλάδου, αλλά και μεγάλους παρόχους.
Το δρόμο της ZeniΘ αναμένεται να ακολουθήσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και η ΕΠΑ Αττικής, ενώ οι υφιστάμενοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας αναμένουν τις νέες αποφάσεις της ΡΑΕ για την τιμολόγηση του φυσικού αερίου προκειμένου να φτιάξουν τα δικά τους συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου.

Τα νέα προϊόντα

Η ΖeniΘ μπήκε στην αγορά ηλεκτρισμού παρέχοντας από τις αρχές του 2018 στους καταναλωτές τρία τιμολόγια ηλεκτρισμού:  
•    Το Power Home, το Power Home Night και το Power Home Packs για τους οικιακούς καταναλωτές
•    Το Power Business 1, το Power Business 2 και το Power Business 3 για τις επιχειρήσεις
•    Το συνδυαστικό πακέτο ZeniΘ Dual Energy ρεύματος και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε όλους όσους χρησιμοποιούν συνδυαστικά ενέργεια. Ειδικότερα, το εν λόγω πακέτο παρέχει 10% επιπλέον έκπτωση προμήθειας στα τρία πακέτα για τα οικιακά τιμολόγια και τα δύο πρώτα για τις επιχειρήσεις, καθώς και ειδική έκπτωση για το πακέτο Power Home Packs.
Το πακέτο Power Home απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με τιμή κιλοβατώρας 0,0899 ευρώ και έκπτωση επί αυτής 15% για όσους πληρώνουν έγκαιρα το λογαριασμό τους, αλλά και πρόσθετη έκπτωση 10% επί της τιμής προμήθειας χρέωσης για όλες τις αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15/1/2018.
Το πρόγραμμα Power Home Night απευθύνεται στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που επιθυμούν μειωμένη χρέωση στην κατανάλωση νυχτερινού ρεύματος με χρέωση ημερήσιας κατανάλωσης στα 0,0899 ευρώ η κιλοβατώρα και νυχτερινής στα 0,0661 ευρώ η κιλοβατώρα.
Το πρόγραμμα έχει έκπτωση 15% για την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού και πρόσθετη έκπτωση 10% για όλες τις αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 31/12/2018.
Το πρόγραμμα Power Home Pack απευθύνεται στους οικιακούς καταναλωτές που θέλουν να  έχουν τον έλεγχο των μηνιαίων εξόδων τους παρέχοντας την δυνατότητα πληρωμής ενός προπληρωμένου ποσού ανά μήνα.
Η ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα προϋποθέτει εξόφληση των λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής και δεν έχει εγγύηση.
Έχει μηνιαία πάγια χρέωση που κυμαίνεται στα 51 ευρώ για καταναλώσεις μέχρι 800 κιλοβατώρες, στα 88 ευρώ για καταναλώσεις από 801 έως 1.600 κιλοβατώρες, στα 185 ευρώ για καταναλώσεις από 1.601 έως 3.200 κιλοβατώτρες και στα 275 ευρώ για καταναλώσεις από 3201 έως 5000 κιλοβατώρες.
Η συνολική χρέωση περιλαμβάνει και τις ρυθμιζόνενες χρεώσεις.
Το συνδυαστικό πακέτο ZeniΘ Dual Energy παρέχει πρόσθετη έκπτωση 10% σε όλα τα παραπάνω προγράμματα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης