Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Scana: Επιστροφή 1.000 δολαρίων στους πελάτες της στη Νότια Καρολίνα μετά το deal με την Dominion Energy

Scana: Επιστροφή 1.000 δολαρίων στους πελάτες της στη Νότια Καρολίνα μετά το deal με την Dominion Energy
Οι οικιακοί πελάτες της της Scana στη Νότια Καρολίνα Electric & Gas θα λάβουν κατά μέσο όρο $ 1.000 εντός 90 ημερών από την ολοκλήρωση της συμφωνίας
Η συμφωνία ύψους 7,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ των εταιρειών κοινής ωφέλειας Dominion Energy και Scana περιλαμβάνει έναν ασυνήθιστο όρο που συνδέεται με το φορολογικό νομοσχέδιο που πέρασε το Κογκρέσο στα τέλη του 2017.
Όλοι οι οικιακοί πελάτες της Scana στη Νότια Καρολίνα θα λάβουν μέση πληρωμή μετρητών ύψους $ 1.000 εντός 90 ημερών από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ανέφεραν οι εταιρείες σε ανακοίνωσή τους.
Οι πληρωμές θα ποικίλουν ανάλογα με την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που ένας πελάτης χρησιμοποίησε κατά τους 12 μήνες πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Η Dominion ανακοίνωσε την εξαγορά της Scana την Τετάρτη. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει αργότερα φέτος.
 Οι μετοχές της Scana αυξήθηκαν κατά 22,9%, ενώ η μετοχή της Dominion Energy υποχώρησε 3,8%.
Η συμφωνία θα "κλειδώσει» σημαντικές και άμεσες εξοικονομήσεις για τους πελάτες της SCE & G - συμπεριλαμβανομένου αυτού που πιστεύουμε ότι είναι η μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων στην ιστορία", δήλωσε ο Thomas Farrell, Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion Energy.
Η Scana και η Dominion αναμένουν επίσης να μειώσουν τα ποσοστά κατά 5% από τα σημερινά επίπεδα "που προκύπτουν από την επιστροφή 575 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσών που είχαν συλλεχθεί προηγουμένως από τους πελάτες και την εξοικονόμηση χαμηλότερων εταιρικών φόρων βάσει της πρόσφατης ομοσπονδιακής φορολογικής μεταρρύθμισης.
Ο πρόεδρος Donald Trump υπέγραψε νομοσχέδιο τον περασμένο μήνα, ο οποίος μείωσε τον συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων στις ΗΠΑ στο 21% από 35%. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένης της NBCUniversal parent Comcast, δήλωσαν μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου ότι θα δώσουν μπόνους στους υπαλλήλους τους.
Η Scana και η Dominion είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που δηλώνουν ρητά ότι θα δώσουν στους πελάτες τους πίστωση ως αποτέλεσμα του φορολογικού νομοσχεδίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης