Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ ως “True Leader” στον ομώνυμο θεσμό της ICAP

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ ως “True Leader” στον ομώνυμο θεσμό της ICAP
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από την ICAP Group
Ως μια από τις επιχειρήσεις – «ηγέτες» της ελληνικής οικονομίας διακρίθηκε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων “True Leaders 2017”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
O ΔΕΣΦΑ επιλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει αξιολόγησης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων για τη χρονιά 2015-2016, όπως η κερδοφορία και ο υψηλός κύκλος εργασιών, η αυξητική τάση του προσωπικού που απασχολεί, η δανειοληπτική ικανότητα βάσει των ratings της ICAP, καθώς και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που διαδραματίζει στον τομέα της διαχείρισης του φυσικού αερίου. Από πλευράς του ΔΕΣΦΑ, το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διαχειριστή, κ. Σωτήριος Νίκας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από την ICAP Group, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης