Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνδυαστικά πακέτα αερίου - ηλεκτρισμού στους καταναλωτές όλης της χώρας από την ΕΠΑ Αττικής

Συνδυαστικά πακέτα αερίου - ηλεκτρισμού στους καταναλωτές όλης της χώρας από την ΕΠΑ Αττικής
Συνεργασία με Vodafone, Alpha Bank, Europe Assistance, Interamerican και Inform Λύκος
Την είσοδό της και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με προσφορά ενεργειακών πακέτων που θα συνδυάζουν ρεύμα και φυσικό αέριο και θα απευθύνονται στους καταναλωτές όλων των κατηγοριών και όλης της χώρας, ανακοίνωσε η εταιρία Φυσικό Αέριο Αττικής σε μια ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Διαθέτοντας ήδη 350.000 πελάτες στους οποίους παρέχει φυσικό αέριο στην περιοχή της Αττικής, η εταιρία θα αξιοποιήσει την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου από την 1η Ιανουαρίου του 2018 και σε συνεργασία με την Vodafon θα προσφέρει πλέον συνδυαστικά ενεργειακά πακέτα, τα οποία θα περιέχουν φυσικό αέριο αλλά και ρεύμα στις περιοχές όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, και μόνο ρεύμα σε όλη την υπόλοιπη χώρα.
Ειδικότερα, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Γιάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε την νέα στρατηγική της Φυσικό Αέριο Αττικής σημειώνοντας ότι βασίζεται στους εξής άξονες:
•    Συνδυαστικά πακέτα ενέργειας
•    Γεωγραφική επέκταση
•    Συνεργασίες
•    Εξωστρέφεια και επενδύσεις
•    Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
•    Κοινωνική δέσμευση και υπευθυνότητα
Ο κ. Μητρόπουλος μίλησε για ανταγωνιστικά συνδυαστικά πακέτα ενέργειας, σημειώνοντας ωστόσο ότι η εταιρία θα επενδύσει κυρίως στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και όχι αποκλειστικά στις τιμές.
Επί του παρόντος απέφυγε να μιλήσει για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας σημειώνοντας πάντως ότι θα είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τη ΔΕΗ για το ρεύμα.

Σύναψη συνεργασιών

Για την υλοποίηση της στρατηγικής της η Φυσικό Αέριο Αττικής έχει ήδη συνάψει μια σειρά συνεργασιών με εταιρίες διαφορετικών κλάδων, μεταξύ των οποίων οι Vodafone, Alpha Bank, EuropeAssistance και Interamerican.
Μέσα από τη συνεργασία με τη Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Φυσικό Αέριο Αττικής. Η συνεργασία με την Alpha Bank αφορά στην ένταξη της Φυσικό Αέριο Αττικής στο δίκτυο των συνεργατών του προγράμματος bonus.
Μέσω της συνεργασίας με την EuropeAssistance, οι πελάτες της εταιρίας θα έχουν δωρεάν υπηρεσίες καθημερινής βοήθειας και προστασίας (όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια σε έκτακτες βλάβες στο σπίτι ή την επιχείρηση), ενώ η συνεργασία με τον όμιλο της Interamerican θα τους προσφέρει ασφάλεια του περιεχομένου του σπιτιού τους σε περίπτωση κλοπής (για ποσό μέχρι 3.000 ευρώ).  
Επίσης από τον Ιανουάριο θα ενεργοποιηθεί και η on line εξυπηρέτηση νέων και υφιστάμενων πελατών.
Η Φυσικό Αέριο Αττικής έχει σήμερα 350.000 οικιακούς πελάτες, 6.500 επιχειρήσεις και 200 βιομηχανίες, το 86% των οποίων έχει απαντήσει σε σχετικές έρευνες ότι θα επέλεγε συνδυαστικό πακέτο φυσικού αερίου και ρεύματος.
Το ποσοστό αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να διεκδικήσει περίπου 250.000 νέα συμβόλαια χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι έχει θέσει τόσο υψηλούς στόχους.  
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος η Φυσικό Αέριο Αττικής έχει διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία στον χρόνο και έχοντας πλέον συμπληρώσει 160 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ενέργειας, είναι σε θέση να εισέλθει στο αύριο με βασική παρακαταθήκη το κύρος και την αξιοπιστία της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης