Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία Chevron και Schlumberger για νέες γεωτρήσεις στην Βραζιλία

Συμφωνία Chevron και Schlumberger για νέες γεωτρήσεις στην Βραζιλία
Έξι πηγάδια θα διανοιχθούν στο πεδίο Frade στη θαλάσσια λεκάνη Campos της Βραζιλίας και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019
Η Chevron Corp υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών πετρελαίου Schlumberger NV για την διάνοιξη έξι φρεάτων σε θαλάσσιο πεδίο της Βραζιλίας, σύμφωνα με πηγές του Reuters, προκειμένου να αυξήσει την παραγωγή της στη χώρα της Νότιας Αμερικής μετά πετρελαιοκηλίδα του 2011 που περιόρισε την παραγωγή.
Έξι πηγάδια θα διανοιχθούν στο πεδίο Frade στη θαλάσσια λεκάνη Campos της Βραζιλίας και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019, σύμφωνα με τις πηγές.
Η σύμβαση, αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αφορά εργασίες σε διάστημα 18 έως 24 μηνών, σύμφωνα με το Reuters.
Η συμφωνία, η οποία αναμένεται να εγκριθεί από το συμβούλιο της Chevron, καλύπτει γεωτρήσεις, τρυπάνια, τσιμεντενέσεις και συλλογή δεδομένων.
Εάν εγκριθεί, το έργο θα σηματοδοτήσει την αναμενόμενη επέκταση της  Chevron στην κορυφαία χώρα παραγωγής πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής, όπου η παραγωγή της έχει μειωθεί φθάνοντας τα 12.500 βαρέλια την ημέρα (bpd) από 36.400 bpd πριν από το ατύχημα του 2011.

 www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης