Επιχειρήσεις

«Συμμαχία» Petrobras - ExxonMobil στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

«Συμμαχία» Petrobras - ExxonMobil στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου
Για τη Petrobras, η σύσταση συμμαχιών αποτελεί σημαντική στρατηγική στο Σχέδιο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης 2017-2021
Μνημόνιο κατανόησης υπέγραψαν η βραζιλιάνικη εταιρεία Petrobras και η ExxonMobil στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Πέμπτη (14/12) για μια στρατηγική συμμαχία για τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση των δυνητικών επιχειρηματικών ευκαιριών.
Και οι δύο εταιρείες θα αξιολογήσουν τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος για να εδραιώσουν την εμπειρία τους σε όλους τους τομείς της αλυσίδας αξίας της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών συνεργασίας στη διερεύνηση, την παραγωγή, το φυσικό αέριο και τις χημικές ουσίες τόσο εντός όσο και εκτός Βραζιλίας.
«Για τη Petrobras, η σύσταση συμμαχιών αποτελεί σημαντική στρατηγική στο Σχέδιο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης 2017-2021, προσφέροντας σημαντικά πιθανά οφέλη, όπως η αυξημένη επενδυτική ικανότητα στην αλυσίδα πετρελαίου και φυσικού αερίου, η ανταλλαγή τεχνολογιών και η ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης» ανέφερε η ανακοίνωση.
Αυτή η συμφωνία υποδεικνύει και ενισχύει τη στρατηγική σχέση της ExxonMobil με την Petrobras και τη συνεχιζόμενη έμφαση στην ανάπτυξη αυτής της σχέσης και επιχειρηματικότητας στη Βραζιλία, με βάση την παρουσία της πάνω από 100 χρόνια στη χώρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης