Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γεωγραφική και προϊοντική επέκταση για την Αέριο Θεσσαλονίκης – Το σχέδιο για «double play» ενεργειακές λύσεις

Γεωγραφική και προϊοντική επέκταση για την Αέριο Θεσσαλονίκης – Το σχέδιο για «double play» ενεργειακές λύσεις
Η εταιρία διαθέτει σήμερα πελατειακή βάση περίπου 340 χιλιάδων νοικοκυριών και άνω των 8 χιλιάδων επιχειρήσεων σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία
Τα πρώτα δείγματα της δυναμικής αναβάθμισης της παρουσίας της στην αγορά ενέργειας θα δώσει άμεσα η Αέριο Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας, με την προσφορά συμβολαίων ηλεκτρισμού σε όλη τη χώρα.
Γι’ αυτό τον σκοπό, η εταιρεία έχει λάβει άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW, με διάρκεια 20 ετών, ενώ πήρε μέρος στην τελευταία δημοπρασία ΝΟΜΕ, εξασφαλίζοντας ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας.
Η εταιρεία πάντως αναμένεται να «ξεδιπλώσει» πλήρως την εμπορική της πολιτική από τις αρχές της νέας χρονιάς, όταν θα απελευθερωθεί η αγορά του φυσικού αερίου και για τους οικιακούς καταναλωτές.
Έτσι, ακολουθώντας τη λογική των συμβολαίων double play από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, θα εγκαινιάσει τα συνδυαστικά «πακέτα» ρεύματος και φυσικού αερίου (όπου φυσικά υπάρχουν δίκτυα διανομής), προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα και προσφορές για τους πελάτες

Μάλιστα, πάλι στη λογική της εμπορικής πολιτικής του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, τα συμβόλαια θα συνοδεύονται και από πρόσθετες έξτρα υπηρεσίες ή προσφορές.
Η στροφή στο ρεύμα και στα συνδυαστικά συμβόλαια, αλλά και η γεωγραφική επέκταση, αποτελούν την «απάντηση» της εταιρείας στο πλήρες «άνοιγμα» της αγοράς φυσικού αερίου, στο πλαίσιο του οποίου χάνει το μονοπώλιο προμήθειας του καυσίμου στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.
Όπως εκτιμά, η πελατειακή βάση που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, από περίπου 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις, συνιστά σημαντικό εχέγγυο για την επιτυχία της νέας εμπορικής της πολιτικής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης