Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ινδία: Συμφωνία 1 δισ. δολ για κοινή επιχείρηση με την ArcelorMittal

Ινδία: Συμφωνία 1 δισ. δολ για κοινή επιχείρηση με την ArcelorMittal
Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της κρατικής εταιρείας
Η κρατική χαλυβουργία της Ινδίας, Steel Authority of India Ltd (SAIL) πρόκειται να εγκρίνει μια κοινή επιχείρηση ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων με την ArcelorMittal στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα, ανέφεραν  στο Reuters.
Η απόφαση να εγκριθεί η συμφωνία επετεύχθη μετά από συνομιλίες μεταξύ του δισεκατομμυριούχου προέδρου Lakshmi Mittal του ArcelorMittal, του υπουργού χαλυβουργίας της Ινδίας Aruna Sharma και του προέδρου SAIL P.K. Singh σε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα στο Νέο Δελχί.
Η συνεργασία, η οποία σημείωσε μεγάλη καθυστέρηση, για την κατασκευή ατσάλινου αυτοκινήτου πλησιάζει την υλοποίησή της, αφού οι νομικές ομάδες της SAIL και η ArcelorMittal οριστικοποίησαν ένα κοινό όρο σε συνομιλίες με μεσολάβηση κυβερνητικού think-tank τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
"Ο κοινός όρος σύνταξης έχει προετοιμαστεί και ελπίζουμε ότι θα φτάσει σύντομα σε συμφωνία", ανέφερε ένας ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος που συμμετείχε στις συνομιλίες. "Η SAIL έχει καλέσει συνάντηση του συμβουλίου έκτακτης ανάγκης για να εγκρίνει την κοινή επιχείρηση."


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης