Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Saudi Aramco: Στην General Dynamics η ασφάλεια υπεράκτιων εγκαταστάσεων

Saudi Aramco: Στην General Dynamics η ασφάλεια υπεράκτιων εγκαταστάσεων
Η Saudi Aramco έχει αναθέσει σύμβαση στην τοπική θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας General Dynamics, καθώς ο κρατικός πετρελαϊκός γίγαντας σκοπεύει να αυξήσει την ασφάλεια στις υπεράκτιες εγκαταστάσεις της, ανακοίνωσε την Τετάρτη 6/12 η Saudi Aramco.
Πηγές της βιομηχανίας ανέφεραν στο Reuters τον Ιούλιο ότι η σύμβαση περιλαμβάνει εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας μεγάλης εμβέλειας σε εννέα υπεράκτιες περιοχές του Κόλπου.
Εκτός από τη General Dynamics, η Aramco έλαβε προσφορές από άλλες εταιρείες, όπως η Raytheon Co των Ηνωμένων Πολιτειών, η γερμανική Rheinmetall AG, η Selex ES Saudi Arabia του Leonardo.
Η Saudi Aramco έχει υπογράψει συμφωνίες με ξένες εταιρείες οι οποίες έχουν καθιερώσει την τοπική παραγωγή ως μέρος του προγράμματος για τη συνολική προστιθέμενη αξία (IKTVA).
Σύμφωνα με την IKTVA, η Aramco στοχεύει στο διπλασιασμό του ποσοστού των τοπικά παραγόμενων ενεργειακών αγαθών και υπηρεσιών στο 70% μέχρι το 2021 και στην εξαγωγή 30% των συνολικών εγχώριων ενεργειακών αγαθών και υπηρεσιών που παράγονται στο Βασίλειο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης