Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intersolar: Πέντε Διεθνείς Εκθέσεις και Συνέδρια Ηλιακής Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών έως το τέλος του 2017

Intersolar: Πέντε Διεθνείς Εκθέσεις και Συνέδρια Ηλιακής Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών έως το τέλος του 2017
Το επόμενο Intersolar Summit USA - East θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, στις 23 Μαρτίου 2017
Πέντε Διεθνείς Εκθέσεις και Συνέδρια Ηλιακής Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών, Intersolar, που επικεντρώνονται στις Τεχνολογίες Θερμικών Συστημάτων, στα Φωτοβολταϊκά και στους Συσσωρευτές Ενέργειας μέσω τεχνολογιών ΑΠΕ, πραγματοποιούνται τους προσέχεις μήνες.
Ειδικότερα, από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2017 θα λάβει χώρα η επόμενη Intersolar Europe στο Μόναχο, παράλληλα με την έκθεση ees – electrical energy storage.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε φέτος, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 43.000 εμπορικών επισκεπτών από 160 χώρες, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε μεταξύ 1.077 εκθετών από έξι επιχειρήσεις: Iris Hellas, Οrganic Electronic Technologies, Profilodomi, Recom, Systems Sunlight SA και Viosy SA.
Η Intersolar είναι, ωστόσο, μία έκθεση που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται παγκοσμίως, καταγράφοντας επισκεψιμότητα μεγαλύτερη των 100.000 επαγγελματιών από όλο τον κόσμο.  
Έτσι, από 11 μέχρι 13 Ιουλίου 2017 θα λάβει χώρα η Intersolar North America στο Σαν Φραντζίσκο, από 22 μέχρι 24 Αυγούστου η Intersolar South America στο Σάο Πάολο, από 25 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου η Intersolar Middle East στο Ντουμπάι και από 5 μέχρι 7 Δεκεμβρίου 2017 η Intersolar India στο Μουμπάι, όπου, αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην τελευταία διοργάνωση, από την Inaccess SA.
Επιπλέον, ήδη από το 2014 η διοργανώτρια εταιρία Solar Promotion GmbH προσφέρει και σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο συνεδρίων για τον κλάδο της ηλιακής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ορισμένους εκ των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών.
Οι διοργανώσεις αυτές φέρουν την ονομασία “Intersolar Summits” και διεξάγονται στην Τουρκία, τη Νέα Υόρκη και το Ιράν, όπου σημειώνεται, ότι στην τελευταία διοργάνωση, στις 15 Νοεμβρίου 2016 στο Ιράν, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την εταιρία Recom Ltd.
Το επόμενο Intersolar Summit USA - East θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, στις 23 Μαρτίου 2017.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης