Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Gazprom καθυστερεί την ολοκλήρωση των εργασιών του Κινεζικού αγωγού φυσικού αερίου

tags :
Η Gazprom καθυστερεί την ολοκλήρωση των εργασιών του Κινεζικού αγωγού φυσικού αερίου
Η Gazprom ανακοίνωσε επίσης την Τετάρτη ότι είχε αυξήσει τις επενδυτικές δαπάνες του 2017 για τον αγωγό σε 209,9 δισεκατομμύρια ρούβλια (3,6 δις. δολ.) από το αρχικό ποσό των 158,8 δισεκατομμύρια ρουβλίων
Ο ρωσικός γίγαντας Gazprom καθυστερεί την ολοκλήρωση των έργων που συνδέουν τον  αγωγό φυσικού αερίου με την  Κίνα, γνωστό ως «δύναμη της Σιβηρίας» (Power of Siberia), μέχρι το 2024 από το 2022, σύμφωνα με έγγραφα της εταιρείας που δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη 1/11.
 Ωστόσο, η επιχείρηση εξακολουθεί να αποσκοπεί στην έναρξη των αρχικών παραδόσεων φυσικού αερίου στην Κίνα μέσω του αγωγού τον Δεκέμβριο του 2019.
 Οι συνολικές ετήσιες προμήθειες φυσικού αερίου μέσω του αγωγού αναμένεται να κορυφωθούν στα 38 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αρκετά χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών.
 Η Gazprom αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την καθυστέρηση.
 Η Gazprom ανακοίνωσε επίσης την Τετάρτη ότι είχε αυξήσει τις επενδυτικές δαπάνες του 2017 για τον αγωγό σε 209,9 δισεκατομμύρια ρούβλια (3,6 δις. δολ.) από το αρχικό ποσό των 158,8 δισεκατομμύρια ρουβλίων.
 Η επένδυση για τον αγωγό TurkStream στην Τουρκία μέσω της Μαύρης Θάλασσας για το τρέχον έτος υπερδιπλασιάστηκε στα 92,8 δισ. ρούβλια από 41,9 δισ. ρούβλια.
 Η Gazprom αύξησε συνολικά το 2017  τις επενδύσεις κατά 3,7 δισ. δολάρια από τους αρχικούς προυπολογισμούς.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης