Επιχειρήσεις

Η Sparrows υπέγραψε δύο νέα συμβόλαια πετρελαίου με την Dubai Petroleum

Η Sparrows υπέγραψε δύο νέα συμβόλαια πετρελαίου με την Dubai Petroleum
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Μέση Ανατολή
Η Sparrows Group ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε τις δραστηριότητές της στη Μέση Ανατολή, εξασφαλίζοντας δύο συμβόλαια με την  Dubai Petroleum, το ένα για τις υπηρεσίες συντήρησης και το άλλο για την παράδοση γερανών.
Η πρώτη σύμβαση, για πενταετή υπηρεσία συντήρησης, καλύπτει 76 γερανούς σε όλα τα παράκτια πεδία της Dubai Petroleum.
Οι Sparrows θα παρέχουν υποστήριξη συντήρησης και μηχανικής υποστήριξης σε όλους τους γερανούς και τα συναφή συστήματα καθώς και στρατηγική συντήρησης, με τεχνικό προσωπικό που θα εργάζεται στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού εκπαιδευτή χειριστή γερανού.
Η σύμβαση ανανεώθηκε εκ νέου σε Sparrows, αφού το είχαν κρατήσει στο παρελθόν για 14 χρόνια μέχρι νωρίτερα φέτος.
Η δεύτερη σύμβαση, αφορά νέα τριετή συμφωνία, για  την παροχή γερανών ενοικίασης για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων παρέμβασης των πηγών του Dubai Petroleum. Θα παράσχουν δομοστοιχειωτούς προσωρινούς γερανούς και όλους τους συναφείς εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων ολίσθησης.
Στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας θα υποστηρίξει, τη λειτουργία και τον παροπλισμό των γερανών. Αυτό περιλαμβάνει την παράδοση σχεδίων εγκατάστασης και την εκ των υστέρων διαρθρωτική αξιολόγηση, καθώς και προληπτικά προγράμματα συντήρησης για τη μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας και την ασφάλεια.
Οι γερανοί θα παρέχονται με μια ποικιλία τμημάτων γεώτρησης που θα τους επιτρέπουν να τροποποιούνται εύκολα ώστε να ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις ανύψωσης στις υπεράκτιες δραστηριότητες της  Dubai Petroleum.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης