Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Generate Capital αυξάνει κατά 200 εκατ. δολ. τα κεφάλαια για την καθαρή ενέργεια

Η Generate Capital αυξάνει κατά 200 εκατ. δολ. τα κεφάλαια για την καθαρή ενέργεια
Η Alaska Permanent Fund άνοιξε το νέο  γύρο χρηματοδότησης της Generate -  Η εταιρεία έχει υποστηρίξει έργα κυψελών καυσίμου και επεξεργασίας νερού
Η Generate Capital Inc., εταιρεία χρηματοδότησης καθαρών πηγών ενέργειας, αύξησε κατά περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια τα κεφάλαια της  για την υποστήριξη μπαταριών αποθήκευσης και άλλων έργων διανομής ενέργειας.
Σύμφωνα με το Bloomberg η κρατική  Alaska Permanent Fund Corp., που εδρεύει στο Juneau, ηγείται του νέου γύρου επενδύσεων της  Generate με έδρα το Σαν Φρανσίσκο σύμφωνα με ανακοίνωση την Τρίτη 24/10.
H Generate, η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014, επενδύει σε έργα ανανεώσιμης ενέργειας, ενεργειακής απόδοσης, αποβλήτων, γεωργίας και νερού. Έχει υποστηρίξει συστήματα συσσωρευτών thw Stem Inc., χρηματοδοτούμενα περονοφόρα κυκλώματα καυσίμου που κατασκευάζει η Plug Power Inc. και υποστήριξε ένα σύστημα επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιεί η Lagunitas Brewing Co.
Συνεργάστηκε πρόσφατα με την Sharp Electronics Corp. για έργα μικροδικτύων στην Καλιφόρνια για  ηλιακή ενέργεια και αποθήκευση.
"Αυτό που λέμε σε αυτούς τους εταίρους: μπορούμε να είμαστε για πάντα μαζί σας - πραγματικά - γιατί δεν χρειάζεται να πουλάμε τα έργα ή τις θέσεις μας", δήλωσε ο Scott Jacobs, διευθύνων σύμβουλος της Generate συμπληρώνοντας "μπορούμε να είμαστε μόνιμο κεφάλαιο."
Η παραγωγή επικεντρώνεται σε έργα που συχνά αγνοούνται από άλλες εταιρείες χρηματοδότησης: μικρά έργα που κοστίζουν μόλις 500.000 δολάρια.
Οι συμφωνίες είναι συνήθως  μακροπρόθεσμες μετοχικές διευκολύνσεις που επιτρέπουν στους χορηγούς να χρησιμοποιούν τη χρηματοδότηση για πολλαπλά προγράμματα.
Η Generate, έχει αξιοποιήσει τα δικά της κεφάλαια για να υποστηρίξει έργα  πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια δήλωσε ο Jacobs.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης