Επιχειρήσεις

Η BP Midstream Partners επιδιώκει να αντλήσει 893 εκατ. δολάρια από την IPO

Η BP Midstream Partners επιδιώκει να αντλήσει 893 εκατ. δολάρια από την IPO
Η BP Midtsream αναμένεται να διαθέσει 42,5 εκατ.μετοχές, σε προτεινόμενο εύρος τιμών 19 έως 21 δολ. η κάθε μία
Η BP Midtsream Partners, μονάδα της βρετανικής εταιρείας ενέργειας BP Plc, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 16/10 ότι αναμένει να αντλήσει έως  και 893 εκατομμύρια δολάρια από την αρχική δημόσια προσφορά της.
Η BP Midtsream αναμένεται να διαθέσει 42,5 εκατομμύρια μετοχές, σε προτεινόμενο εύρος τιμών 19 έως 21 δολ. η κάθε μία, σύμφωνα με την επιστολή της  η εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Η BP Midstream Partners, η οποία έχει συσταθεί από τη μονάδα αγωγών της ΒΡ στις ΗΠΑ   σχεδιάζει να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο "BPMP".
Η IPO φέρνει στην επιφάνεια ένα σχέδιο της BP που πρωτοεμφανίστηκε περίπου πριν από πέντε χρόνια, λίγο πριν από την πτώση των τιμών του αργού πετρελαίου, γεγονός που υποχρέωσε τον πετρελαϊκό γίγαντα να θέσει την ιδέα σε αναμονή, ανέφερε πηγή στο Reuters τον Ιούλιο.
Η Oasis Midstream Partners, εταιρεία  που δημιουργήθηκε από την Oasis Petroleum Inc, υποχώρησε σχεδόν 3% στο ντεμπούτο της τον περασμένο μήνα, ανοίγοντας ελαφρώς κάτω από την τιμή προσφοράς της.
Η Citigroup, η Goldman Sachs και η Morgan Stanley είναι μεταξύ των αναδόχων για την IPO της BP Midstream Partners.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης