Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Ensco ολοκληρώνει την εξαγορά της Atwood Oceanics

Η Ensco ολοκληρώνει την εξαγορά της Atwood Oceanics
Εγκρίθηκε από την γενική συνέλευση των μετόχων η συγχώνευση
Η Ensco plc ανακοίνωσε ότι οι μέτοχοι της ενέκριναν την κατανομή και έκδοση κοινών μετοχών της Ensco Class A στους μετόχους της Atwood Oceanics σε σχέση με την εξαγορά της Atwood.
 Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου το 65% των μετόχων ψήφισαν ψήφισαν υπέρ της πρότασης.
 Ο Carl Trowell, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ensco, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που οι μέτοχοι της Ensco αναγνώρισαν τα στρατηγικά και οικονομικά πλεονεκτήματα της συγχωνευσής μας με την Atwood. Η συναλλαγή αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Ensco καθώς συνεχίζουμε να υλοποιούμε το στρατηγικό μας σχέδιο για να βγούμε από την ύφεση ως σαφής ηγέτης στον κλάδο γεώτρησης ανοιχτής θάλασσας ».
 "Με την απόκτηση του Atwood, σε καθοριστική χρονική περίοδο στον κύκλο της αγοράς, αγοράζουμε υψηλής ποιότητας περιουσιακά στοιχεία σε καλές τιμές, καθώς οι αξίες για τα περιουσιακά στοιχεία με τις υψηλότερες προδιαγραφές βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Επιπλέον, αυτά τα στοιχεία υψηλών προδιαγραφών θα ενισχύσουν την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστική μας θέση, η οποία σε συνδυασμό με σημαντικές αναμενόμενες συνέργιες, θα παράγουν σημαντική και μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους μετόχους ", πρόσθεσε ο Carl.
 Σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της η  Atwood ανέφερε ότι οι μέτοχοί της ενέκριναν τη συμφωνία συγχώνευσης με την Ensco.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης