Επιχειρήσεις

Απεβίωσε ο CEO της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης

Απεβίωσε ο CEO της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης
Το Νούμερο 2 της Coca Cola HBC, μετά τον πρόεδρο της εταιρείας, Αναστάση Δαυίδ,  ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola HBC τον Μάρτιο του 2007
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της  Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης, ο οποίος από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχε πάρει άδεια από τα καθήκοντά του για λόγους υγείας.
«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από τα νέα του θανάτου του Δημήτρη. Ήταν μεγάλο προνόμιο που τον γνωρίζαμε προσωπικά και που εργαστήκαμε μαζί του για τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο Αναστάσης Δαβίδ, πρόεδρος του δ.σ. της Coca-Cola HBC, σε ανακοίνωσή του.
«Ο Δημήτρης θα μείνει πάντα στη μνήμη μας για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας και στις αξίες τις οποίες πρέσβευε».
Συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωνε πως ο επικεφαλής της θα παρέμενε σε άδεια για τέσσερις μήνες, ενώ ανέλαβε να τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης Ήμελλος, οικονομικός διευθυντής της Coca-Cola HBC.
Όπως ανέφερε η ανακοίνωση την οποία είχε εκδώσει τότε ο ίδιος ο Δημήτρης Λόης, «Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτό το χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή μας ομάδα συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας».

Πηγή:newmoney.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης