Επιχειρήσεις

ΗΠΑ: Πράσινο φως στην ETP για διάτρηση κατά μήκος του αγωγού αερίου Rover

tags :
ΗΠΑ: Πράσινο φως στην ETP για διάτρηση κατά μήκος του αγωγού αερίου Rover
Το project Rover ύψους 4,2 δισ. δολ. από την Πενσυλβάνια στο Οντάριο είναι ο μεγαλύτερος αγωγός φυσικού αερίου υπό κατασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες
Η εταιρία αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, Energy Transfer Partners LP, ανακοίνωσε  την Τρίτη 19/9 ότι έλαβε έγκριση από τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές ενέργειας για να επαναλάβει τη διάτρηση κατά μήκος του σχεδίου του αγωγού Rover project ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
 Το project  Rover από την Πενσυλβάνια στο Οντάριο είναι ο μεγαλύτερος αγωγός φυσικού αερίου υπό κατασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Η ETP ανακοίνωσε ότι οι εργασίες σε εννέα θέσεις για οριζόντια κατευθυνόμενη διάτρηση που εγκρίθηκαν από την Federal Regulatory Commission for Energy (FERC) αναμένεται να αρχίσουν εντός της εβδομάδας.
 Ο FERC είχε απαγορεύσει στην ETP να ξεκινήσει νέες οριζόντιες κατευθυνόμενες γεωτρήσεις υπό πλωτές οδούς και οδούς μετά την απελευθέρωση περίπου 2 εκατομμυρίων γαλονιών υγρού γεώτρησης, ενός πηλού και νερού σε υγρότοπους του ποταμού Tuscarawas στο Οχάιο.






www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης