Επιχειρήσεις

Σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι - Διέθετε καύσιμα χωρίς άδεια

Σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι - Διέθετε καύσιμα χωρίς άδεια
Θα ενταθούν οι έλεγχοι στην αγορά διάθεσης καυσίμων επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος
Στη σφράγιση πρατηρίου υγρών καύσιμων και υγραέριου στο Χαλάνδρι προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, καθώς η επιχείρηση δεν διέθετε άδεια.
Στο πρατήριο (στη συμβολή των οδών Ηρακλείτου και Κλεισόβης) σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ σφραγίστηκαν ήδη οι αντλίες παροχής υγρών καυσίμων και διανομής υγραερίου, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ώστε να καταστεί δυνατή και με ασφάλεια η σφράγιση και των υπόγειων δεξαμενών. Όπως επισημαίνεται ο εκμεταλλευτής του πρατηρίου, παρότι είχε εγκαίρως ενημερωθεί, δεν προέβη, ως όφειλε εκ του νόμου, στην απομάκρυνση των καυσίμων από τις δεξαμενές και στον καθαρισμό αυτών προκειμένου να είναι ελεύθερες αερίων.
Οι έλεγχοι νομιμότητας, ιδιαίτερα στο χώρο της διάθεσης καυσίμων, πρόκειται να ενταθούν, σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, προσθέτοντας ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι αποφασισμένη να παρεμβαίνει δραστικά για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την καταπολέμηση της ανομίας στην επιχειρηματικότητα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης