Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία της Lloyd's Register με την Statoil για το πεδίο Johan Sverdrup στη Νορβηγία

Συμφωνία της Lloyd's Register με την Statoil για το πεδίο Johan Sverdrup στη Νορβηγία
Η σύμβαση θα χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της Lloyd's για τη διεξαγωγή συνολικής ανάλυσης κινδύνου στον τομέα Johan Sverdrup
Σύμβαση με την Statoil για τη διεξαγωγή συνολικής ανάλυσης κινδύνου στο πετρελαϊκό πεδίο Johan Sverdrup υπέγραψε η  Lloyd's Register (LR)  σύμφωνα με ανακοίνωσή της σήμερα 5/9.
Η σύμβαση αφορά τη χρήση τεχνογνωσίας της Lloyd's για τη διεξαγωγή συνολικής ανάλυσης κινδύνου για το σχέδιο αλλαγής πλατφόρμας ανύψωσης στο πεδίο Johan Sverdrup.
"Αυτή είναι μια σημαντική νίκη για την LR, καθώς πρόκειται για ένα από τα πέμπτα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στην νορβηγική υφαλοκρηπίδα και είναι μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στη Νορβηγία τα επόμενα 50 χρόνια", δήλωσε ο Robert Nyiredy, Διευθυντής Πωλήσεων στην ομάδα συμβούλων διαχείρισης κινδύνων της LR.
Το Johan Sverdrup  διαθέτει πόρους μεταξύ 2-3 δισεκατομμυρίων βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου και το έργο προβλέπεται να κατασκευαστεί στα τέλη του 2019.
Το πεδίο πετρελαίου θα αναπτυχθεί σε διάφορες φάσεις.
Η φάση 1 αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2019 με την παραγωγική ικανότητα να υπολογίζεται σε 440.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.
Η φάση 2 αναμένεται να ξεκινήσει το 2022, ενώ η πλήρης παραγωγή πεδίου εκτιμάται σε 660.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.
Η κορυφαία παραγωγή στον Johan Sverdrup θα ισοδυναμεί με το 25% της συνολικής παραγωγής πετρελαίου στη Νορβηγία.
Η Statoil κατέχει το 40,02% του πεδίου, η Lundin Norway κατέχει 22,6%, η Petoro 17,36%, η Aker BP 11,57% και η Maersk OIil 8,44%.




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης