Επιχειρήσεις

Αυξημένα EBITDA στα 275 εκατ. δολάρια για τoν ρωσικό κολοσσό χαλυβδοσωλήνων ΤΜΚ

Αυξημένα EBITDA στα 275 εκατ. δολάρια για τoν ρωσικό κολοσσό χαλυβδοσωλήνων ΤΜΚ
Η ΤΜΚ προέβλεψε υψηλότερα EBITDA κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 λόγω της σημαντικά βελτιωμένης απόδοσης του αμερικανικού τμήματος και των σταθερών αποτελεσμάτων στο ρωσικό τμήμα
Τα έσοδα της TMK, του μεγαλύτερου παραγωγού χαλυβδοσωλήνων στη Ρωσία για την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου, ανήλθαν σε 2,05 δισ. δολάρια το πρώτο εξάμηνο του 2017, σε σύγκριση με 1,61 εκατ. δολάρια την ίδια περίοδο του 2016, ανέφερε η εταιρεία.
Τα έσοδα της TMK αυξήθηκαν κατά 27%, ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 275 εκατ. δολάρια το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, έναντι 269 εκατ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο.
Η ΤΜΚ προέβλεψε υψηλότερα EBITDA κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 λόγω της σημαντικά βελτιωμένης απόδοσης του αμερικανικού τμήματος και των σταθερών αποτελεσμάτων στο ρωσικό τμήμα.
"Η συνεχής βελτίωση στην αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ επέτρεψε στην ΤΜΚ να επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη ζήτηση και τιμολόγηση", δήλωσε ο Alexander Shiryaev, Διευθύνων Σύμβουλος της TMK.
Ο Shiryaev δήλωσε ότι η TMK παραμένει επικεντρωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τους μεγάλους παγκόσμιους πελάτες της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης