Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επεκτείνεται η συνεργασία της Bluestream με την Total E & P Netherlands

tags :
Επεκτείνεται η συνεργασία της Bluestream με την Total E & P Netherlands
Ανέλαβε την επιθεώρηση 36 υπεράκτιων περιοχών
Στη Bluestream, με έδρα το Den Helder, ανατέθηκε  από την Total E & P Nederland B.V., μετά την υποβολή προσφορών, η επιθεώρηση επισκευής και συντήρηση για 36 υπεράκτιες περιοχές.
Η σύμβαση αποτελεί μέρος μακροπρόθεσμης συμφωνίας και αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ της Bluestream και της Total EP που έχει τεθεί σε ισχύ από το 2009.
Το πεδίο εργασίας καλύπτει την επιθεώρηση υποθαλάσσιων δομών πλατφόρμας και επτά ελεύθερων θόλων στην ολλανδική  Βόρειο Θάλασσα.
Επιπλέον, μια έμπειρη ομάδα πρόσβασης θα επιθεωρήσει τις δομές των τοίχων που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές πρόσβασης .
Με τις υπεράκτιες δραστηριότητες που θα ολοκληρωθούν αυτό το καλοκαίρι, η Bluestream συνεργάστηκε με την Vroon Offshore Services ως ναυτιλιακό συνεργάτη της, χρησιμοποιώντας το σκάφος VOS Sugar Class 2 Dynamic Positioning.
Η Bluestream θα εκτελέσει την πλήρη επιθεώρηση και καθαρισμό σε δύο φάσεις.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης θα χρησιμοποιηθεί η πλήρως εξοπλισμένη κλάση ελέγχου της SeaEye Tiger ROV και η συμπαγής κλάση εργασίας Seaeye Cougar XT ROV της Bluestream, ενώ κατά τη δεύτερη φάση θα αναπτυχθεί ομάδα ειδικευμένων επιθεωρητών επιθεώρησης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης