Επιχειρήσεις

ΡΑΕ: Τρίμηνη παράταση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μεταξύ ΔΕΔΑ και ΔΕΠΑ

ΡΑΕ: Τρίμηνη παράταση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μεταξύ ΔΕΔΑ και ΔΕΠΑ
Lαμβάνεται υπόψη, ότι η ΔΕΔΑ έχει ήδη δρομολογήσει τις εργασίες προετοιμασίας του νέου χώρου μίσθωσης, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν προς  τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017.
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ενέκρινε με την υπ'  αριθμ. 670/2017 απόφασή της την κοινή αίτηση των ΔΕΠΑ Α.Ε. και ΔΕΔΑ Α.Ε. για την παράταση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μεταξύ των δύο εταιρειών.
Στην απόφαση λαμβάνεται υπόψη μεταξύ άλλων, ότι προβλέπεται για χρονικό διάστημα 3 ετών από την έναρξη λειτουργίας της νέας εταιρείας και για τη διευκόλυνση της πλήρους ανάπτυξης των δικών της υπηρεσιών, η εισφέρουσα εταιρεία, είτε πρόκειται για τη ΔΕΠΑ Α.Ε., είτε για τις υφιστάμενες ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, μπορεί να υποστηρίζει τη λειτουργία της νέας εταιρείας παρέχοντάς της υπηρεσίες, έναντι εύλογου ανταλλάγματος που θα καλύπτει το πλήρες κόστος παροχής τους.
Επίσης, λαμβάνεται υπόψη, ότι η ΔΕΔΑ έχει ήδη δρομολογήσει τις εργασίες προετοιμασίας του νέου χώρου μίσθωσης, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν προς  τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017 και με το πέρας αυτών πρόκειται να προχωρήσει στην μετεγκατάστασή της.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η έγκριση της αιτηθείσας παράτασης ισχύει από 1-7-2017 έως τις 30-9-2017, με την εξαίρεση του τμήματος που αφορά στις Υπηρεσίες Μεταβατικής περιόδου και της προσθήκης του όρου 7.8, με συμβατικό τίμημα 57.800 ευρώ.
Η απόφαση της ΡΑΕ στην ιστοσελίδα: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%A0%CE%99%CE%99%CE%94%CE%9E-%CE%9A9%CE%9D?inline=true

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης