Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Gazprom Neft και OIEC του Ιράν προχωρούν σε συνεργασία για έρευνες πετρελαίου

Gazprom Neft και OIEC του Ιράν προχωρούν σε συνεργασία για έρευνες πετρελαίου
Τα μέρη συμφώνησαν να διεξάγουν κοινές διαβουλεύσεις με την Εθνική Ιρανική Εταιρεία Πετρελαίου (NIOC) για την αξιολόγηση, την εξερεύνηση και την ανάπτυξη περιουσιακών στοιχείων που προσφέρονται στους επενδυτές και να εξετάσουν πρόσθετες ευκαιρίες συνεργασίας στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν
Η Gazprom Neft υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας (MOU) με την Oil Industries’ Engineering & Construction (OIEC) του Ιράν, επιβεβαιώνοντας το αμοιβαίο συμφέρον των δύο εταιρειών στην προκαταρκτική αξιολόγηση και διερεύνηση του γεωλογικού δυναμικού πετρελαϊκών πεδίων που βρίσκονται στο Ιράν.
Το έγγραφο υπογράφηκε από τον πρώτο Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gazprom Neft, τον Vadim Yakovlev και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OIEC Behzad Mohammadi.
Τα μέρη συμφώνησαν να διεξάγουν κοινές διαβουλεύσεις με την Εθνική Ιρανική Εταιρεία Πετρελαίου (NIOC) για την αξιολόγηση, την εξερεύνηση και την ανάπτυξη περιουσιακών στοιχείων που προσφέρονται στους επενδυτές και να εξετάσουν πρόσθετες ευκαιρίες συνεργασίας στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.
Το υπογεγραμμένο MOU δεν παρέχει αποκλειστικά δικαιώματα σε Gazprom Neft και OIEC και δεν περιορίζει την εταιρεία να διαπραγματεύεται και να συνάπτει συμφωνίες με τρίτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης