Επιχειρήσεις

Η WATT+VOLT αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα

Η WATT+VOLT αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα
Ήδη, μέσα σε 4 μήνες η εταιρεία άνοιξε δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο και στη Λάρισα τον Ιούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή έξι ακόμη καταστημάτων.
Η WATT+VOLT στο πλαίσιο της ραγδαίας ανάπτυξής της και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο  καταναλωτικό της κοινό, πήρε τη στρατηγική απόφαση της ανάπτυξης δικτύου καταστημάτων.
Ήδη, μέσα σε 4 μήνες η εταιρεία άνοιξε δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο και στη Λάρισα τον Ιούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή έξι ακόμη καταστημάτων, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στους επόμενους 3 μήνες.
Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας.
Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.
Από το 2011, προμηθεύει με αξιοπιστία και συνέπεια ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ανταγωνιστικές χρεώσεις, σε όσους αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.
Στα νέα υπερσύγχρονα καταστήματα της WATT+VOLT οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιχείρηση, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξοικονόμησης στο ρεύμα του σπιτιού τους ή της επιχείρησής τους και να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματός τους.
Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πλήθος των καινοτόμων υπηρεσιών της εταιρείας.
Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης