Επιχειρήσεις

Επενδύσεις σε Μαυροβούνιο, Σερβία και Βουλγαρία προωθεί ο Όμιλος ΕΛΠΕ

Επενδύσεις σε Μαυροβούνιο, Σερβία και Βουλγαρία προωθεί ο Όμιλος ΕΛΠΕ
Μόνο για την ανακατασκευή των 45 πρατηρίων καυσίμων στο Μαυροβούνιο, ο όμιλος θα δαπανήσει περί τα 20 εκατ. ευρώ
Στην ενίσχυση της θέσης στους στην αγορά των Βαλκανίων στοχεύουν τα ΕΛΠΕ προχωρώντας σε σημαντικές επενδύσεις για την αναβάθμιση και επέκταση του εκεί δικτύου τους.
Στο Μαυροβούνιο προχωρούν στην ανακατασκευή των 45 πρατηρίων τους επενδύοντας περί τα 20 εκατ. ευρώ, καθώς και στην επέκταση των εγκαταστάσεων που λειτουργούν στο Bar.
Στο Μαυροβούνιο τα ΕΛΠΕ δραστηριοποιούνται μέσω της JUGOPETROL που είναι η μεγαλύτερη εταιρία πετρελαιοειδών προϊόντων στη χώρα με ένα δίκτυο 45 πρατηρίων.
Η εταιρία διαθέτει την μεγαλύτερη εγκατάσταση της χώρας στο Bar και δύο εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού διεθνών αεροδρομίων στην Ποντκόριτσα και στο Τivat.  
Επίσης, διαθέτει εγκαταστάσεις τροφοδοσίας σε τρία λιμάνια και δύο αεροδρόμια, τρεις αποθήκες προϊόντων και υλικών, ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων και φορτηγών οχημάτων και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων.
Στη Σερβία όπου δραστηριοποιείται μέσω της ΕΚΟ SERBIA σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου των 50 πρατηρίων της, ενώ στη  Βουλγαρία όπου έχει παρουσία μέσω της ΕΚΟ Bulgaria εξαγόρασε πρόσφατα 12 πρατήρια που μέχρι τώρα νοίκιαζε, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό του δικτύου της στα 100.
Η εταιρία διαθέτει επίσης τέσσερις δεξαμενές πετρελαίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης