Επιχειρήσεις

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 24 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 24 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών
Το κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ είναι διάρκειας 5 ετών και οι ομολογίες ανέρχονται σε 60.000 με ονομαστική αξία 1.000 ευρώ η κάθε μία.
Στις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των ομολογιών της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (13/7) η εταιρεία.
Το κοινό ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας 5 ετών και οι ομολογίες ανέρχονται σε 60.000 με ονομαστική αξία 1.000 ευρώ η κάθε μία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
«H εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ», μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ (εφεξής «Εταιρεία» ή «Εκδότρια») ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και το ν. 3401/2005, όπως ισχύουν, ότι από την 12.07.2017 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 12.07.2017 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής «ΚΟΔ») από την Εκδότρια συνολικού ποσού έως €60.000.000, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 60.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστη €1.000 (εφεξής «Ομολογίες»), με την εγγύηση της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «Εγγυήτρια»), σύμφωνα με την από 27.06.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εκδότριας και την από 28.06.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εγγυήτριας.
Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν, θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς (εφεξής «Δημόσια Προσφορά»), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής «Η.ΒΙ.Π.») του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής «Χ.Α.»).
Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του Χ.Α. στις 05.07.2017 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. έως 60.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της Εταιρείας, οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση του ΚΟΔ, υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών της σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από την Εταιρεία.
Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών:



*Σε περίπτωση ματαίωσης της Έκδοσης, θα ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό για τον τρόπο και την ημερομηνία αποδέσμευσης των κεφαλαίων εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών.
Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.
Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης