Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνάντηση του Συντονιστικού Δυτικής Μακεδονίας για την ΔΕΗ με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση του Συντονιστικού Δυτικής Μακεδονίας για την ΔΕΗ με τον πρωθυπουργό
O πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης έκανε λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της πώλησης του 40% της ΔΕΗ.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επικείμενης επίσκεψης του στην Κοζάνη με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο,  αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο Δυτικής Μακεδονίας για την ΔΕΗ, κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Σωματείου «Σπάρτακος».
Ο  πρόεδρος του Σωματείου Μόσχος Μόσχου πρότεινε την οργάνωση κινητοποίησης απέναντι από το εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, όπου θα διεξάγονται οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης έκανε λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της πώλησης του 40% της ΔΕΗ,  υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση της ΓΕΝΟΠ θα παρθεί μόνο αν θα υπάρξει πολιτική κάλυψη.
Επίσης, το ΠΑΜΕ διοργανώνει σήμερα Τετάρτη (12/7) στις 18:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.
Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων θα πραγματοποιήσει επίσης διαμαρτυρία σήμερα  Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο.  
Στο μεταξύ «Η  Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Κοζάνης» αποφάσισε να συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων όλων των ταμείων την ίδια ώρα στο εκθεσιακό κέντρο και το εργατικό κέντρο καλεί σε συγκέντρωση όλους του εργαζόμενους στην συγκέντρωση.
Την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο επιβεβαίωσε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Την ίδια ώρα, να συμμετέχουν δυναμικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας τους εργαζόμενους, τα Σωματεία και τα μέλη τους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η συγκέντρωση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να υπενθυμίσουμε στον πρωθυπουργό τις προεκλογικές του θέσεις και τώρα, μετά από απόλυτη μεταστροφή, έχει ξεχάσει»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης