Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΥΠΕΝ: Χορήγηση άδειας εμπορίας υγραερίου στην εταιρεία «ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.»

ΥΠΕΝ: Χορήγηση άδειας εμπορίας υγραερίου στην εταιρεία «ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.»
Οι αποθηκευτικοί χώροι για τη χορήγηση της εν λόγω άδειας και την άσκηση της δραστηριότητας έχουν συνολική χωρητικότητα 6.153,3 κυβικά μέτρα.
Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη εκδόθηκε άδεια εμπορίας υγραερίου 5ετούς διάρκειας στην «ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.» κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της εταιρείας.
Οι αποθηκευτικοί χώροι για τη χορήγηση της εν λόγω άδειας και την άσκηση της δραστηριότητας έχουν συνολική χωρητικότητα 6.153,3 κυβικά μέτρα και βρίσκονται στο 16o χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στον Δήμο Ασπροπύργου Αττικής, στο 7ο χλμ. της ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στα Διαβατά Νομού Θεσσαλονίκης, στη Σκάλα Παμφίλων Λέσβου, στην Αγία Κυριακή Χανίων, στη ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας και στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας.
Σύμφωνα με την άδεια, η εταιρεία οφείλει να έχει στην αποκλειστική κυριότητά της τουλάχιστον 30.000 κατάλληλες επαναπληρούμενες φιάλες υγραερίου, οι οποίες φέρουν με ανεξίτηλο τρόπο, ανεπίδεκτο επέμβασης την επωνυμία και το σήμα της.
Η απόφαση χορήγησης της άδειας στην ιστοσελίδα: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%99%CE%93%CE%A34653%CE%A08-%CE%A172?inline=true

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης