Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ενεργειακή ημερίδα στον ΕΒΕΑ για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

Ενεργειακή ημερίδα στον ΕΒΕΑ για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιασθούν από εξειδικευμένους σε κάθε αντικείμενο ομιλητές, τα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση των πιθανών κοιτασμάτων.
Ημερίδα με θέμα «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων: Προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική οικονομία» διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) σε συνεργασία με την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) και την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2017 στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα «Ερμής» των γραφείων του ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας 7.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιασθούν από εξειδικευμένους σε κάθε αντικείμενο ομιλητές, τα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση των πιθανών κοιτασμάτων, το περιβαλλοντικό πλαίσιο, οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες και οι απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο.
Επίσης, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων φορέων, το ρυθμιστικό πλαίσιο, οι κανόνες ασφαλείας και το φορολογικό καθεστώς γύρω από την εξόρυξη και παραγωγή υδρογονανθράκων στη χώρα μας, καθώς και οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης