Αναζήτηση


Commodities are powered by Investing.com

12/08/2017 13:53

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου - Αύξηση κυκλοφορίας

Καταγράφεται ανοδική πορεία της κυκλοφορίας, όπως προκύπτει από την αντιπαραβολή των στοιχείων κίνησης μεταξύ των πρώτων εξαμήνων του 2016 και του 2017
Συμπληρώνονται σήμερα 13 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
Η φετινή επέτειος συμπίπτει με την ανοδική πορεία της κυκλοφορίας, όπως προκύπτει από την αντιπαραβολή των στοιχείων κίνησης μεταξύ των πρώτων εξαμήνων του 2016 και του 2017.
Ειδικότερα, η συνολική κίνηση παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 8%, αυτή των Ι.Χ. αγγίζει το 9% και αυτή των φορτηγών βρίσκεται στο 8%.
Σαφής είναι η πρόοδος της διαλειτουργικής ηλεκτρονικής διέλευσης, η οποία το 2016 κάλυπτε το 19,8% και φέτος ανέρχεται στο 24,5% της κίνησης.
Αύξηση σε ποσοστό 10,3% παρουσιάζει η συνολική κίνηση μέσω της χρήσης προϊόντων που εξυπηρετούν την τοπική κοινωνία (ΓΕΦΥΡΑ e-pass, Κάρτα Aller – Retour και Κάρτα ΜΟΤΟ).
Να σημειωθεί, ότι η διαβούλευση με περιφερειακούς και τοπικούς θεσμούς, αλλά και ο σταθερός διάλογος με την κοινωνία των πολιτών, όπως και με τους πελάτες,
οδήγησε κατά το τελευταίο διάστημα στην επεξεργασία νέων εκπτωτικών προϊόντων όπως:
- Η διέλευση ΑμεΑ με 5€
- Η νέα τιμή στην «Κάρτα ΜΟΤΟ» που επιτρέπει τη διέλευση μοτοσικλετών με 1,20€
- Η δρομολόγηση της αναβάθμισης του προϊόντος που εξυπηρετεί μέχρι σήμερα νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς που μεταβαίνουν τακτικά σε νοσοκομεία της περιοχής για θεραπείες. Το νέο προϊόν θα ονομάζεται «Ειδική Κάρτα Υγείας», θα καθιστά δυνατή τη διέλευση νεφροπαθών και καρκινοπαθών με 5€ και θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου, διευκολύνοντας τους χρήστες του περισσότερο από αυτό που προσφέρεται σήμερα.
Η φετινή επέτειος εγκαινίων της Γέφυρας συμπίπτει επίσης και με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Έργου της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου.

www.worldenergynews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 14:02

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.