Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Οι ειρωνείες του Trump για την υπερθέρμανση του πλανήτη

Οι ειρωνείες του Trump για την υπερθέρμανση του πλανήτη
Ο σημερινός κάτοικος του Λευκού Οίκου αμφισβητεί την κλιματική αλλαγή και κάποτε έφθασε μέχρι του σημείου να δηλώσει ότι πρόκειται για «εφεύρεση» της Κίνας
Ο Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύτηκε τις προειδοποιήσεις της επιστημονικής κοινότητας για την κλιματική αλλαγή, την ώρα που οι βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες πλήττονται σκληρά από κύμα ακραίου ψύχους με θερμοκρασίες μέχρι και -40 βαθμών Κελσίου.
«Στα ανατολικά, μπορεί και να είναι η παραμονή της πιο κρύας ημέρας του χρόνου που έχει ποτέ καταγραφεί. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο αυτήν την παλιά καλή υπερθέρμανση του κλίματος από την οποία η χώρα μας, αλλά καμία άλλη χώρα, ετοιμαζόταν να πληρώσει ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για να προστατευθεί. Καλυφθείτε!», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
Ο σημερινός κάτοικος του Λευκού Οίκου αμφισβητεί την κλιματική αλλαγή και κάποτε έφθασε μέχρι του σημείου να δηλώσει ότι πρόκειται για «εφεύρεση» της Κίνας.
Το tweet προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων χρηστών του Ιντερνετ και επιστημόνων, που αποπειράθηκαν να εξηγήσουν το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής στον Ντόναλντ Τραμπ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης