ΑναζήτησηCommodities are powered by Investing.com

03/08/2017 14:05

Σε πλοία ξηρού φορτίου επενδύει η Ivy Shipping LLC του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

Ως πρώτη επενδυτική κίνηση η Ivy Shipping προχώρησε στην αγορά τεσσάρων Supramax, ηλικίας 6 ετών, κατασκευασμένα σε Iαπωνικό ναυπηγείο.
Με κύρια επιδίωξη τις επενδύσεις σε πλοία ξηρού φορτίου τύπου Supramax και Panamax συνεστήθη η κοινοπραξία Ivy Shipping LLC από τον κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και άλλους δύο -παγκοσμίου βεληνεκούς- επενδυτές.
Ήδη, ως πρώτη επενδυτική κίνηση η Ivy Shipping προχώρησε στην αγορά τεσσάρων Supramax, ηλικίας 6 ετών, κατασκευασμένα σε Iαπωνικό ναυπηγείο.
Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και η διαχείριση τους πραγματοποιείται από την Marla Shipmanagement Ltd συμφερόντων του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση.  
Η Ivy Shipping θα παρακολουθεί την πορεία των αγορών και οι μέτοχοι της έχουν ήδη συμφωνήσει την επέκταση του στόλου έως το τέλος του 2017, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης αναφορικά με την νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση σχολίασε:
«Το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησης μας.
Τρία χρόνια μετά ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες λάβαμε την απόφαση να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών.
Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων που από κοινού θέσαμε».

www.worldenergynews.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.