Ναυτιλία

Αγγελική Φράγκου: Δύο νέα πλοία προστέθηκαν στο στόλο της

Αγγελική Φράγκου: Δύο νέα πλοία προστέθηκαν στο στόλο της
H Αγγελική Φράγκου ελέγχει έναν στόλο από συνολικά  137 πλοία.
Τη δυναμική ανάπτυξη του στόλου της συνεχίζει η Navios Maritime Partners.
Η Navios Partners ανακοίνωσε την αγορά δύο νέων πλοίων ύψους 42,5 εκατομμυρίων δολλαρίων μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η Navios Maritime Containers πρόσφατα κατάφερε να συγκεντρώσει 50,3 εκατομμύρια δολλάρια από ιδιωτική τοποθέτηση τον Ιούνιο στο Όσλο ενώ δημιουργεί ένα στόλο από 14 σκάφη μετά από τη συμφωνία ύψους 118 εκατ. δολλαρίων με το Rickmers Trust.
Η Αγγελική Φράγκου δήλωσε ότι τα σκάφη Rickmers θα παραδοθούν σύντομα και ότι έχει εξασφαλιστεί  χρηματοδότηση ύψους 61 εκατομμυρίων δολλαρίων.
Όπως εξήγησε οι επενδύσεις στον τομέα της αγοράς του ξηρού φορτίου γίνονται για να μειωθεί η ηλικία του στόλου και να ενισχυθεί η χωρητικότητα και ότι  είναι ένας τομέας που θεωρεί ότι υπάρχουν ευκαιρίες.
H Navios Partners έχει τώρα αγοράσει επτά φορτηγά πλοία και έχει πουλήσει ένα  οδηγώντας σε ανάπτυξη του στόλου μεταφορά ξηρού φορτίου κατά 33% σε όρους dwt.
Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή ο στόλος της αποτελείται από 30 φορτηγά πλοία και επτά πλοία μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.
Στα 49 της χρόνια η Αγγελική Φράγκου ελέγχει έναν στόλο από συνολικά 137 πλοία, φορτηγά, δεξαμενόπλοια και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ενώ έχει 14 πλοία υπό ναυπήγηση. 
Είναι από τις 10 ισχυρότερες γυναίκες επιχειρηματίες στον κόσμο.

www.worldenergynews.com

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης