Τελευταία Νέα
Ενέργεια

H Energean έκλεισε συμβόλαια για παροχή φυσικού αερίου σε εργοστάσια ενέργειας στο Ισραήλ

H Energean έκλεισε συμβόλαια για παροχή φυσικού αερίου σε εργοστάσια ενέργειας στο Ισραήλ
Θα περέχει φυσικό αέριο από τα πεδία Karish και Tanin στις Dalia Power Energies και Or Power Energies
H Energean Oil & Gas Group έκλεισε συμβόλαια για την παροχή φυσικού αερίου σε ιδιωτικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας στο Ισραήλ, παρέχοντας 23 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από τα πεδία Karish και Tanin στις Dalia Power Energies και Or Power Energies.
Το κόστος, όπως αναφέρει το Bloomberg, θα συνδεθεί με τις τιμές στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ και θα βασίζεται σε μία κατώτατη τιμή.
Η ελληνική εταιρεία αναφέρει πως η τιμή πώλησης θα είναι χαμηλότερη από αυτήν που προσφέρει η Electric Corp. - κρατική εταιρεία του Ισραήλ και ο μεγαλύτερος πάροχος ενέργειας στη χώρα- στους εταίρους της.
«Η συμφωνία είναι ένα ουσιαστικό βήμα προς το να φέρουμε ανταγωνισμό και φθηνότερη ενέργεια στην αγορά προς όφελος των Ισραηλινών καταναλωτών και της οικονομίας της χώρας», δήλωσε ο CEO της Energean, Μαθιός Ρήγας.
Η Energean διαπραγματεύεται νέες συμβάσεις στην ισραηλινή αγορά και σχεδιάζει να υποβάλει σχέδιο ανάπτυξης για τα πεδία Karish και Tanin τις επόμενες εβδομάδες, πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

Αρχική δημοσίευση: 28/5/2017 16:18

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης