Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Στο Κουβέϊτ στις 22-23 Μαρτίου η συνάντηση υπουργών Ενέργειας για τη συμφωνία μείωσης πετρελαίου

Στο Κουβέϊτ στις 22-23 Μαρτίου η συνάντηση υπουργών Ενέργειας για τη συμφωνία μείωσης πετρελαίου
Η συνάντηση υπουργών θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαρτίου στο Κουβέϊτ, ενώ συνάντηση του τεχνικού συμβουλίου θα γίνει στη Βιέννη στις 21 - 22 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας
Συνάντηση των χωρών του ΟΠΕΚ και των χωρών εκτός ΟΠΕΚ, που έχουν συμφωνήσει στη μείωση της παραγωγής πετρελαίου, θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαρτίου στο Κουβέϊτ, όπως δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Ενέργειας Alexander Novak.
"Η συνάντηση υπουργών θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαρτίου στο Κουβέϊτ, ενώ συνάντηση του τεχνικού συμβουλίου σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων θα γίνει στη Βιέννη στις 21 - 22 Φεβρουαρίου" είπε ο Ρώσος υπουργός, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Tass.
Στις 10 Δεκεμβρίου 2016, ο ΟΠΕΚ και οι χώρες εκτός του ΟΠΕΚ υπέγραψαν συμφωνία για την από κοινού μείωση της παραγωγής πετρελαίου στη Βιέννη.
Σύμφωνα με το Tass, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ακόμη 11 χώρες αναμένεται να προσχωρήσουν στην συμφωνία για περικοπή  από τα κράτη μέλη του ΟΠΕΚ 1.164 εκατ. βαρελιών την ημέρα και τη μείωση της παραγωγής αργού κατά 558.000 βαρέλια την ημέρα.
Η Ρωσία σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης